Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Adventure & Chill

Adventure & Chill

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

= Volzet

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

Leeftijd
Van 14 tot 18 jaar
Prijs
 • Heuvelland:
 • Internaat: €395
 • Poperinge:
 • Internaat: €395
Verblijf
Internaat
Periodes
  • 02 Jul 2023 - 07 Jul 2023
  • 09 Jul 2023 - 14 Jul 2023
  • 13 Aug 2023 - 18 Aug 2023
  • 20 Aug 2023 - 25 Aug 2023

Beschrijving

Never too old for adventure! Ons kamp “Adventure & Chill” is perfect voor jongeren die verlangen naar een avontuurlijke vakantie waar actie en chillen hand in hand gaan. Heb je helemaal geen schrik van activiteiten als wakeboarden en death ride? Ga je zonder aarzeling de hoogte in en klauter je zonder problemen onze klimtoren en pamperpaal naar boven? Hou je van een avonddropping door donkere bossen, maar mag het de avond nadien ook rustig samenzijn rond het kampvuur? Ook zin om de skibaan op te gaan, maar evenzeer de golven te temmen met een goed gesprek in de zon? Dan hoef je niet langer te twijfelen. Dit kamp is iets voor jou! Iedere dag doen we tal van topactiviteiten. Op ons Adventure Park proeven we van vlottenbouwen, muurklimmen, de pamperpaal, wakeboarden, de quads, paintballen,… Ook racen we voor een halve dag op het kartingscircuit in Poperinge. We klimmen in ons High Ropes Forest en crossen met onze mountainbikes door Heuvelland. Vervolgens spenderen we een volledige dag aan indoorskiën en/of -snowboarden. Hier kan je de basis aanleren of je vetste tricks verder verfijnen. Eveneens vertoeven we een volledige dag aan zee. Daar gaan we golfsurfen, raften en natuurlijk ook chillen. In het kort: Als jij chill bent, dan geven wij jou Adventure! Tijdens deze week logeren we met zijn allen in een gebouw waar enkel de jongeren en de begeleidende monitoren van “Adventure & Chill” aanwezig zijn. Dit zorgt voor warme banden en vriendschappen voor het leven. Of maken jullie een jaarlijkse traditie van deze vakantieweek zoals er al velen jullie voordeden…

Locaties

Heuvelland

Heuvelland

Op zoek naar een vakantie vol avontuur? Dan zijn de Westvlaamse heuvels en bossen echt iets voor jou! In onze vakantiehuizen 'Outside' en 'Malperthuis' verblijven de deelnemers in prachtige kamers met douche en toilet op de kamer. Een schitterende locatie voor een avontuurlijke week vol uitdagingen!

Poperinge

Poperinge

Op zoek naar een sportieve invulling van je vakantie? Of wens je een liever een taal te leren? Outside organiseert tal van leuke sport-, taal-, thema & avonturen kampen in Poperinge. Hiervoor doen we een beroep op tal van leuke locaties!

Fotos