Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Kart Racing Experience

Kart Racing Experience

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

= Laatste plaatsen, wees snel!

= Volzet

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

Leeftijd
Van 10 tot 16 jaar
Prijs
  • Poperinge - Heuvelland:
  • Internaat: €505
  • Externaat: €360
Verblijf
Internaat & Externaat
Periodes
    • 21 Jul 2024 - 26 Jul 2024
    • 28 Jul 2024 - 02 Aug 2024

Beschrijving

Waan je een Formule 1-piloot op onze uitdagende circuits! Ronkende motoren, piepende banden en de geur van benzine… Zet je schrap voor deze onvergetelijke Kart Racing Experience. Net zoals de echte kartspecialisten trekken we dagelijks ons racepak, helmmuts en helm aan. We starten met een kennismaking met de sport. We krijgen heel wat instructies en een uitgebreide veiligheidsbriefing. Onder toezicht van een ervaren Outside-monitor kan je je eindeloos uitleven op de racebaan. Knallen maar! Iedere dag vertoeven we heel wat uurtjes op het circuit. We racen op een uitdagende en gevarieerde piste met hoog gekwalificeerde karts. Zowel beginners als gevorderden krijgen de nodige tips & tricks. Je leert er alle kneepjes van het vak zoals de ideale racelijn, het rijden in groep, het bochtenwerk, het inhalen en dit alles aan een TOPsnelheid van ongeveer 60km/u! Tussendoor staan er heel wat spectaculaire outdoor activiteiten op het programma. We beleven de extreemste avonturen in ons Adventure Park zoals quadrijden, BMX’en, wakeboarden, muurklimmen,... Een partijtje paintball mag natuurlijk ook niet ontbreken. Als afsluiter van het kamp trekken we naar Worldkarts in Kortrijk. Al wat we de ganse week geleerd hebben, zetten we daar om in de praktijk. Er volgt een finale Grand Prix met een bijhorende prijsuitreiking als afsluiter van het kamp. Sta jij bovenaan op het podium? Opmerkingen: ! Voorwaarde bij deelname: Minimumlengte van 1m30 !

Veelgestelde vragen over Kart Racing Experience

Waar gaan onze kids karten ?

We karten de ganse week in Wordkarts in Poperinge. Als afsluiter verplaatsen we ons naar Worldkarts in Kortrijk. De verplaatsing wordt door Outside zelf georganiseerd.

Locaties

Poperinge - Heuvelland

Poperinge - Heuvelland

Op zoek naar een sportieve invulling van je vakantie? Of wens je een liever een taal te leren? Outside organiseert tal van leuke sport-, taal-, thema & avonturen kampen in Poperinge en Heuvelland. Hiervoor doen we een beroep op tal van leuke locaties!

Fotos