Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Paintball

Paintball

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

= Laatste plaatsen, wees snel!

= Volzet

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

  *Dit kamp is verplicht te combineren

Leeftijd
Van 10 tot 16 jaar
Prijs
 • Poperinge:
 • Internaat: €325
 • Externaat: €185
 • Heuvelland:
 • Internaat: €325
 • Externaat: €185
Verblijf
Internaat & Externaat
Periodes
  • 02 Apr 2023 - 07 Apr 2023
  • 09 Apr 2023 - 14 Apr 2023
  • 02 Jul 2023 - 07 Jul 2023
  • 09 Jul 2023 - 14 Jul 2023
  • 16 Jul 2023 - 21 Jul 2023
  • 23 Jul 2023 - 28 Jul 2023
  • 30 Jul 2023 - 04 Aug 2023
  • 06 Aug 2023 - 11 Aug 2023
  • 13 Aug 2023 - 18 Aug 2023
  • 20 Aug 2023 - 25 Aug 2023

Beschrijving

Fire in the hole! Beleef een paintballkamp vol actie! Ben je tussen de 10 en 16 jaar, dan kun je een spectaculair Outside paintballkamp beleven. Met onze uitrusting en gekwalificeerde marshalls, bezorgen we je de week van je leven! Paintball voor jongeren is geheel veilig. Bovendien zijn door ons extra beschermende maatregelen genomen. Een veiligheidsmasker en bodyprotector is verplicht en een ervaren gediplomeerde monitor houdt continu een oogje in het zeil. We spelen op een speciaal ingerichte paintball arena van 3 hectare die uitgewerkt is in verschillende thema’s: - Prison Break: dit speelveld is gebaseerd op het bekende militaire gevangenenkamp in Cuba, nl. Guantanamo Bay. Het terrein is uitgerust met uitkijktorens, isoleercellen en tal van andere leuke obstakels. Kan jij zonder kleerscheuren uit de handen van de bewakers ontsnappen? - Sin City: het verlaten dorp met ontwijde kerk, vervallen gebouwen en autokerkhof spreekt zeker tot de verbeelding. Werk samen met je team om de verschillende opdrachten van de marshall tot een goed einde te brengen. - D-day: in 1944 landden de geallieerden op de stranden van Normandië om Nazi-Duitsland te bestrijden. Deze historische dag kan je nu zelf al paintballend beleven. Bestorm vanuit de geallieerde vloot de Duitse bunkers en verdediging! - In Flanders Fields: je speelt op een speciaal ingerichte arena, waar de sfeer wordt bepaald door bunkers en verschillende loopgraven. De loopgraven werden opgemaakt net als in de Diksmuidse Dodengang, het enige bewaarde Belgische loopgravenstelsel uit de Eerste Wereldoorlog. Sluipen langs de diverse obstakels en achter de bunkers geven een ware adrenalinestoot! - Far West: in het westerndorp met saloon, kerk, galg en huifkar neem je het als cowboy op tegen de indianen, die het indianenkamp met totempaal en diverse tipi’s als uitvalsbasis hebben. Door de unieke vorm van het speelveld is het uitdokteren van een tactisch plan een must! Paintball, een spel vol behendigheid, competitie, sportiviteit, teamgeest en samenwerking! Opmerkingen: Er staat telkens een halve dag Paintball op het programma. Dit kamp dien je dus verplicht te combineren met een andere sport of activiteit naar keuze.

Veelgestelde vragen over Paintball

Zijn er welbepaalde benodigheden ?

Iedere dag dienen de kids voorzien te zijn van gesloten sportschoeisel en kleding die vuil mag worden. Outside voorziet in voldoende overalls, maar er men dient indacht te zijn dat de kleding onder de overall vuil kan worden.

Locaties

Poperinge

Poperinge

Op zoek naar een sportieve invulling van je vakantie? Of wens je een liever een taal te leren? Outside organiseert tal van leuke sport-, taal-, thema & avonturen kampen in Poperinge. Hiervoor doen we een beroep op tal van leuke locaties!

Heuvelland

Heuvelland

Op zoek naar een vakantie vol avontuur? Dan zijn de Westvlaamse heuvels en bossen echt iets voor jou! In onze vakantiehuizen 'Outside' en 'Malperthuis' verblijven de deelnemers in prachtige kamers met douche en toilet op de kamer. Een schitterende locatie voor een avontuurlijke week vol uitdagingen!

Fotos