Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Kleuterkampen Gits

Kleuterkampen Gits

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

Kamp kan nog niet geboekt worden.

Leeftijd
Van 3 tot 6 jaar
Prijs
  • Gits:
  • Externaat: €145
Verblijf
Externaat
Locatie
Periodes
    • 01 Jul 2024 - 05 Jul 2024
    • 08 Jul 2024 - 12 Jul 2024
    • 19 Aug 2024 - 23 Aug 2024

Beschrijving

Spel en sport voor kleuters! Ervaren kleuterleidsters dompelen de allerkleinsten een volledige week onder in hun eigen droomwereld. Er is aandacht voor elke behoefte en wens op het niveau van het kind. Elke week werken we rond een bepaald thema waarbij de kids hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. ZOMERVAKANTIE Zomer W1: 3/7 – 7/7 SUPERHELDEN Wie is je favoriete superheld? Batman? Superman? Of toch liever Mega Mindy? We maken zelf onze kledij en verkleden ons tot superheld. Dagelijks krijgen we van onze juffen de spannendste opdrachten. Durf jij de uitdaging aan? Zomer W2: 10/7 – 14/7 WAT WIL IK LATER WORDEN Weet jij al wat je later graag zou worden? Brandweerman? Politieagent? Dierenarts? Of toch liever verpleger of verpleegster? Elke dag nemen we een leuk beroep onder de loep en leven we als een echte ... Zomer W6: 7/8 – 11/8 SPROOKJES Welkom in ons sprookjesbos. We nemen je mee in onze betoverende wereld vol elfen, kabouters, heksen, feeën en tovenaars. Hier gaan we een ganse week spelen, sporten, knutselen, zingen en dansen in magische sferen waar onze dromen werkelijkheid worden... Zomer W7: 14/8 – 18/8 REIS ROND DE WERELD Ben jij dol op reizen? Elke dag nemen we een ander land onder de loep en leren we over de gewoontes in de verschillende continenten. Zo koersen we de Tour de France, knutselen we Oosterse kledij en leren we Afrikaanse dansen. Een kamp om nooit meer te vergeten! OPMERKING: Alle kleuters vanaf 2,5 jaar zijn welkom in onze kleuterkampen op voorwaarde dat ze zindelijk zijn. De kleuters moeten dus zelfstandig naar het toilet kunnen.

Veelgestelde vragen over Kleuterkampen Gits

Waar gaat het kleuterkamp door ?

Het kamp gaat door in Dominiek Savio Gits

Wanneer (datum en uur) start het kamp ?

Bij de meeste kampen wordt er een onderscheid gemaakt tussen internaat en externaat. De kleuterkampen hebben enkel de optie externaat en starten dus iedere dag om 9u.

Welk uur moeten wij onze kleuter komen ophalen ?

De kleuterkampen eindigen iedere dag om 17u.

Wat zijn de opvangmogelijkheden ?

Er wordt van maandag tot en met donderdag opvang voorzien vanaf 8u30 tot 17u30. Vrijdagavond is er geen opvangmogelijkheid.

Zijn er welbepaalde benodigheden ?

Iedere dag dient uw kleuter voorzien te zijn voor een knutselschort. Er wordt geknutseld en gespeeld. Gelieve uw kleuter hierop te voorzien en dus kledij mee te geven of aan te doen die vuil mag worden.

Ontvangen we een weekprogramma ?

Bij dit kamp ontvangt u een week voorafgaand aan het kamp per mail het weekprogramma voor uw zoon en/of dochter. De activiteiten die aan bod komen worden per dag vermeld.

Kan mijn kleuter een middagdutje doen wanneer nodig ?

Er wordt een lokaal voorzien waar de kids die moe zijn kunnen uitrusten.

Hoe ziet een dag er uit voor onze kleuter ?

Er wordt voor afwisseling gezorgd tussen bewegings-, knutselactiviteiten en uitstappen in thema. De kids worden om 9u ter plaatse verwachten om 9u30 te starten aan de eerste activiteit. Er wordt ’s voormiddags ongeveer een kwartier pauze voorzien voor koek, drank en toilet. Kwart voor 12 gaan we ons klaarmaken om te gaan eten. Voor de middagpauze voorzien we ongeveer een uur en een half. Daarna beginnen we aan een tweede activiteit met een pauze van ongeveer een halfuur. Om 17u kunnen de kids terug naar huis.

Locaties

Fotos