Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Avontuur & Paintball Merelbeke

Avontuur & Paintball Merelbeke

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

= Laatste plaatsen, wees snel!

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

Leeftijd
Van 10 tot 16 jaar
Prijs
  • Merelbeke:
  • Internaat: €385
  • Externaat: €235
Verblijf
Internaat & Externaat
Locatie
Periodes
    • 07 Jul 2024 - 12 Jul 2024
    • 04 Aug 2024 - 09 Aug 2024

Beschrijving

Aan alle avonturiers, opgelet! Dit is écht een vakantie voor jou! Doorheen deze week staan allerlei spetterende activiteiten op het programma. We spelen een bosspel en verschillende teambuildingsactiviteiten. Diverse schietinitiaties worden geoefend zoals paintball, boog- en karabijnschieten. Vervolgens openen we een echte Archery Battle. Een halve dag kunnen we de sensatie voelen om in een kart te racen, maar ook de sensatie om te vertoeven in de lucht en op het water horen bij deze week. Zo trotseren we met z'n allen het hoogteparcours en gaan we op het water met een zelfgebouwd vlot. We crossen verder met onze mountainbikes langs avontuurlijke paadjes en met de quads in ons Adventure Park. Ons Adventure Park biedt evenzeer de mogelijkheid om te wakeboarden en dit mag uiteraard niet gemist worden deze week. Tijd zat om ons te amuseren! Opmerkingen: In Merelbeke is zowel externaat (start op maandag t.e.m. vrijdag) als internaat (start op zondag t.e.m. vrijdag) mogelijk.

Veelgestelde vragen over Avontuur & Paintball Merelbeke

Zijn er welbepaalde benodigheden voor het paintballen ?

Iedere dag dienen de kids voorzien te zijn van gesloten sportschoeisel en kleding die vuil mag worden. Outside voorziet in voldoende overalls, maar er men dient indacht te zijn dat de kleding onder de overall vuil kan worden.

Locaties

Merelbeke

Merelbeke

In Merelbeke vertoeven we in het domein van Ten Berg. Het omvat een prachtig domein met speelweiden en bossen. Ideaal voor een spannend bosspel dus. Wil je voetballen, basketballen, volleyballen, petanquen, ... de terreinen liggen op je exploten te wachten. Ook de blaarmeersen zijn met de fiets of met de tram vlot bereikbaar. Diverse uitstappen mogen dus zeker niet ontbreken!

Fotos