Onze website maakt gebruik van cookies.
Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij functionele en analytische cookies. Meer info hier.
Actie & Avontuur

Actie & Avontuur

Waar

Kies één van de kamplocaties

Periode

Selecteer eerst een locatie

Kies één van de periodes waarop dit kamp doorgaat in

= Laatste plaatsen, wees snel!

= Volzet

Combinatie

Selecteer eerst een locatie & periode

Kies één van de kamplocaties

Leeftijd
Van 6 tot 12 jaar
Prijs
 • Poperinge - Heuvelland:
 • Internaat: €345
 • Externaat: €200
Verblijf
Internaat & Externaat
Periodes
  • 31 Mar 2024 - 05 Apr 2024
  • 07 Apr 2024 - 12 Apr 2024
  • 30 Jun 2024 - 05 Jul 2024
  • 07 Jul 2024 - 12 Jul 2024
  • 14 Jul 2024 - 19 Jul 2024
  • 21 Jul 2024 - 26 Jul 2024
  • 28 Jul 2024 - 02 Aug 2024
  • 04 Aug 2024 - 09 Aug 2024
  • 11 Aug 2024 - 16 Aug 2024
  • 18 Aug 2024 - 23 Aug 2024
  • 25 Aug 2024 - 30 Aug 2024

Beschrijving

Een actieve vakantie met elke dag andere avonturen! De activiteiten die deze week worden beoefend zijn allemaal erg toegankelijk en goed geschikt voor kids die van actie houden. Onze monitoren begeleiden met bekwaamheid iedere activiteit. Deze week leggen we dan ook de nadruk op plezier maken op een veilige manier. Er staat heel wat op het programma! Wat dacht je van crossen met onze miniquads? Bij Outside hebben we een speciaal ingericht en afgesloten parcours waar de kids met begrensde quads door de modder kunnen rijden en racen. De monitoren zijn steeds aanwezig om een oogje in het zeil te houden. We spelen verschillende teambuildingsactiviteiten en laten ons volledig gaan bij het wakeboarden, vlottenbouwen, de welbefaamde Survival Run,… . Bovendien gaan we de hoogte in, want we klauteren op onze klimtoren en trotseren het hoogteparcours met als finishing touch de death ride. De speleobox is natuurlijk ook van de partij. Voor velen is de shooting mix eveneens een voltreffer. Met de karabijn trachten we net als op de kermis de krijtjes af te schieten. We organiseren een supercoole Laser Battle en leren boogschieten als een echte Robin Hood! Als klap op de vuurpijl bezoeken we nog een dag het pret- en dierenpark Bellewaerde waar we natuurlijk de vetste attracties uitkiezen. Opmerkingen: - In de paasvakantie overnachten de internen in de vakantiehoeve in het Adventure Park. - In de zomervakantie overnachten de internen in een tentenkamp of de tipiweide!

Veelgestelde vragen over Actie & Avontuur

Waar overnachten onze kids ?

In de paasvakantie overnachten de internen in de vakantiehoeve in het Adventure Park. De authentieke hoeve werd volledig gemoderniseerd en omgebouwd tot een supergezellige locatie. De slaapzaal bevindt zich op het eerste verdiep en bevat 15 stapelbedden. In de zomervakantie overnachten de internen in de tipiweide of een tentenkamp! We beschikken over 5 tipi's verdeeld over 2 tipiweides. Per tipi zijn er standaard 10 veldbedjes voorzien om op te slapen. Je hoeft enkel een slaapzak en kussen mee te brengen. Zijn we met een groter aantal dan plaatsen we tentjes rond de tipi's. Outside heeft verschillende 2-persoonstentjes in de aanbieding.

Ontvangen we een weekprogramma ?

Bij dit kamp ontvangt u een week voorafgaand aan het kamp per mail het weekprogramma voor uw zoon en/of dochter. De activiteiten die aan bod komen worden per dag vermeld.

Zijn er welbepaalde benodigheden voor de daguitstap ?

Voor hun daguitstap naar Bellewaerde vragen we iedereen een rugzakje mee te nemen met daarbij een drinkfles. Een extra zakcentje kan eventueel handig zijn om een souvenier of suikerspin aan te kopen, maar is volledig vrijblijvend.

Locaties

Poperinge - Heuvelland

Poperinge - Heuvelland

Op zoek naar een sportieve invulling van je vakantie? Of wens je een liever een taal te leren? Outside organiseert tal van leuke sport-, taal-, thema & avonturen kampen in Poperinge en Heuvelland. Hiervoor doen we een beroep op tal van leuke locaties!

Fotos